Att begränsa


Titta på omslaget: ett enda ord i titeln. Målande och roligt att uttala. Juuulkuuulor. Sedan två män som stickar julgranskulor – det är författarna till boken. Boken handlar alltså bara om julgranskulor, stickade. Och inte hela namn utan bara deras förnamn som författarnamn. Det kan i och för sig bero på att de redan är kända designers i Norge (där boken blivit en stor succé).

Ett bra exempel på att snäv in sitt ämna, nischa sig.

Lek med tanken en stund – om du skulle göra en riktigt, riktigt nischad bok, vad skulle den kunna handla om?

Här kan du provläsa i boken.

Boktrailer.

Kategori: Marknadsföring

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>