”Boosta ditt företag med en bok”

Businesscoachen Evakarin Wallin kommer ut med en bok i mars/april med namnet ”Boosta ditt företag med en bok” där bl a jag intervjuas om e-böcker.  Evakarin har också skapat ett program tillsammans med skrivcoachen och författaren Charlotte Rudenstam. Programmet består av 11 moduler utspridda under ett års tid, och tanken är att deltagarna ska bli klara med sina böcker under programmets gång.

Här kan du läsa mer om programmet som startar den 15/3 2012.

Evakarin är också  gäst på Inspirationsklubben i maj månad, där hon kommer att berätta om boken m m. Men du kan gå med  i Inspirationsklubben redan nu! Läs om den här.

Kategori: Okategoriserade

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>