E-boken vinner över e-tidningen enligt denne man

Artikelförfattaren  Henrik Ahlén  anser att tidskrifter inte fungerar lika bra som e-böcker i surfplattan, och att ”korta” e-böcker funkar bäst.

”the the line between e-magazines and e-books are blurring. There is an emerging trend of inexpensive ebooks with around 75 pages, such as Atavist and Kindle Singles, showing that this model might have a future after all. Again, for photography,  take a look at the stunningly beautiful iPad app Stuck in Earth, where the author makes money by selling inexpensive ebooks at Flatbooks.

Another trend is the “Spotify model” where you pay a subscription per month to access a growing library of media. Ebook examples are 24Symbols and uTales, see also this article Are We Seeing the Rise of E-book Subscription Services?

Läs mer här. 

Kategori: Okategoriserade
Etiketter:

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>