”Boosta ditt företag med en bok” – författarbesök

 

Den 30 maj 19.00 – 19.45 håller jag  i ett telefonmöte med författaren Evakarin Wallin som skrivit ”Boosta ditt företag med en bok”.

Evakarin höll i höstas en seminarieserie per telefon med åtta bokkunniga personer (däribland jag, Johanna Wistrand) och har utifrån dessa intervjuer skrivit en informativ och väldigt peppande bok, Boosta ditt företag med en bok.  Intervjuades gjorde också Jenny Forsberg, Ann Ljungberg, Charlotte Rudenstam, Nina Jansdotter, Lotta Abrahamson, Anna Eriksson Skarin och Åsa Johannsdottir.

Boken finns att köpa i nätbokhandeln först om  några veckor. Men redan den 30/5 kan du delta på telefonmötet med Evakarin Wallin och dessutom köpa boken inkl pdf för 150 kr inför mötet. Pdf:en får du direkt efter beställning, pappersboken kommer hem till dig efter några veckor per vanlig post.  Du blir alltså en av de första att läsa denna bok!

Om du blir medlem i Inspirationsklubben i juni månad (det kostar 190 kr + moms/ månad) får du alltså även delta i maj månads möte med inbjuden gäst som en extra bonus.  Här  kan du läsa om Inspirationsklubben.

Så snart du anmält dig till klubben och delgett att du vill köpa boken, kommer en inbjudan till Inspirationsklubben och pdf:en per mejl. Pappersboken får du några veckor senare per vanlig post

Telefonmötet har samma taxa som du annars betalar när du ringer  inom Sverige – priset beror på din telefonleverantör.

Intresserad? Mejla ditt namn, postadress och ange också om du vill köpa boken till info@multimanus.se

 

 

 

 

 

Kategori: Bok, Fackbok, Författarcoaching, Marknadsföring, Nyheter, Skriva, Skrivprocess, Skrivtips
Etiketter: ,

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>