Bilder från skrivretreaten i Älvdalen

Nu är jag hemma igen efter en vecka på pensionatet/vandrarhemmet Tre Björnar i Älvdalen. Vi var ett gäng flitiga skribenter som skrev för fullt, fokuserade på våra texter under dagarna och kvällarna. Ibland satt vi tillsammans i ”ateljén” eller på verandan när vädret tillät, ibland för oss själv på våra rum.  Om du är intresserad av att delta i en skrivretreat kan du läsa mer här.  Nästa gång blir i november, då kan du komma när som helst under den månaden, kanske t o m stanna hela månaden! Tänk – en hel skrivmånad, det kommer i alla fall jag ta där.

Bilderna föreställer Tre Björnar, mitt rum, frukosten i matsalen, trädgården och en utflykt till Navardalen.

 


Kategori: Bok, Författare, Skriva, Skrivprocess, Skrivretreat, Spökskriva

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>