Svenssons nya drömyrke: författare

Det är inte längre flygvärdinna, programledare eller doktor som gäller.  Nej, nu vill folk bli författare. För den som verkligen vill lära sig skriva kan jag rekommendera Sveriges mes erfarna och flitigast anlitade  författarcoach och kursledare:  Ann Ljungberg.
Och har man inte tid, lust, förmåga eller ork att skriva själv så finns det ju spökskrivare, som jag :-)

”I en färsk Sifo-undersökning, genomförd på uppdrag av Postkodlotteriet, visar det sig att svenskens drömyrke är författare. Av 1000 tillfrågade personer svarade fem procent att de skulle vilja arbeta med att skriva böcker.”

Läs  hela artikeln i Aftonbladet.

Kategori: Bok, Fackbok, Författare, Skriva, Spökskriva

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>