Sen då?

Man lever med sin bok under många månader, kanske i flera år och sliter med den. Man  blir överlycklig över att ett förlag vill ge ut den, man har kommit igenom nålsögat.  Och man läser stolt recensionerna och bokbloggarnas uttalanden.

Man har lagt ner oerhört många timmar på att skriva verket. Och sedan kan det kännas som att det blir  liksom lite tyst, i alla fall om man jämför med engagemanget, passionen och tiden man har lagt ner på sitt författande

Debutförfattarna Manne Fagerlind skriver om detta, och Pernilla Alm.

Kategori: Bok, Bokförlag, Marknadsföring, PR, Skriva, Skrivprocess

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>