Mina arbetsrum just nu

Jag började mitt s k digitala nomadliv för ungefär tio dagar sedan.  Medan jag skriver på en bok om svenska digitala nomader (jag spökskriver inte bara) – alltså människor som helt och hållet arbetar via datorn och är oberoende av varifrån de arbetar – så kommer jag att testa detta liv själv under ett halvår.

Min kära mor och sonen som blivit myndig (tiden går fort!) kommer att vakta lägenheten hemma i Göteborg under tiden och jag kan åka dit när jag vill och hämta post, hälsa på vänner m m, för jag kommer bara åka runt i Sverige.

Planerna på var jag kommer att vara är lösa.  Det enda jag helt säkert vet är att jag kommer vara på skrivretreat på Tre Björnar i Älvdalen hela november.

Just nu är jag hos släkten på Ekerö utanför Stockholm och jag stormtrivs.
Här är det alltid folk, trevligt och inspirerande folk, bl a en konstnär på övervåningen som hyr en del. Och på nedervåningen har jag hela tre arbetsrum! Du ser bilderna ovan. Ett rum för att arbeta med en kunds släktkrönika (där kan jag lägga släktträden m m på ett bord). Ett rum där jag sover och skriver och sedan soffan i det s k genomgångsrummet, där trivs jag allra bäst. Jag märker att där kan jag sitta och jobba i timmar i sträck med spökskrivandet. Ofta med katten som ligger på mina ben.

 

Kategori: Bok, Skriva, Skrivprocess, Skrivtips, Spökskriva, spökskrivare

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>