Marias bok har lämnat tryckeriet!

Nu är journalisten Maria Berggren klar med sin bok om Slottsberget och Lindholmen i Göteborg!  Boken handlar om tiden då området hotades av rivning och om hennes och andras kamp för att bevara de gamla husen och miljöerna. Det har blivit en otroligt fin bok med många härliga bilder från 70-talet och senare, snygg layout och en spännande, personlig berättelse om kampen och all vänskap.

Maria bor fortfarande i sin lilla charmiga stuga på toppen av Slottsberget. Där har jag suttit många gånger och varit hennes författarcoach. Jag är så stolt över Maria! Grattis! Du kom i mål till slut!

Maria har valt att trycka upp boken själv, på Bulls som hon är väldigt nöjd med.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategori: Bok, Bokförlag, Boktips, Fackbok, Författarcoaching, Skriva, Skrivprocess

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

En Kommentar

  1. Publicerad 29 oktober, 2012 06:44 | Permalänk

    Grattis till er båda!

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>