Vad jag hoppas på för litterär trend 2015

När jag var skrivcoach under hösten åt en författare som skrev på en släktkrönika, insåg jag hur mycket jag saknat detta – nya berättelser som sträcker sig över generationer. Historier som berättar om livsöden, om strävan, kamp, sorger och lycka, nederlag och framgångar och framför allt om Sverige, hur det varit och hur det blev sedan. Det fyller ett behov, i alla fall i mig, i dessa förvirrade, lite oroande tider. Dessutom är jag väldigt intresserad av historia och av berättelser om hur det var förr. Genom att se tillbaka på historien kan vi bättre förstå vilka vi är idag.

Tidningen Svensk Bokhandel skickade ett mejl med frågan vad jag önskade mig för trend i bokutgivningen det här året och ovan ser ni hur jag svarade.

Kategori: Bok, Författarcoaching, Förlag, manus, Nyheter, Okategoriserade

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>