Tre nya böcker om skrivande

 

 

Tidigare i höstas utkom tre böcker om skrivande:

Skriv som ett proffs av Lennart Guldbrandsson guidar läsaren på ett enkelt, praktiskt och underhållande sätt in i skrivandets värld.  Författaren är skrivcoach och lektör och väl bevandrad i konsten att skapa intressanta berättelser. Han har även skrivit böcker om filmdramaturgi.
Här kan du läsa ett utdrag ur boken. Och här kan du fortsätta följa författaren och få nya tips och råd, på bokens facebooksida.
Boken är utgiven på Vulkan och kan beställas bl a här.

 

#författarboken – från idé till releasefest av Kristina Svensson är ett bra komplement till Guldbrandssons bok. Här handlar det mycket om hur man når ut till sin publik. I boken finns dessutom Guldbrandsson intervjuad, liksom undertecknad, Johanna Wistrand.
Detta är en mycket gedigen bok skriven av en kvinna som verkligen undersökt branschen vad gäller egenutgivning och marknadsföring av böcker. Författaren är oberoende bokutgivningscoach, uppskattad föreläsare och vetenskapskommunikatör.
Boken är utgiven på Litet förlag.
Här kan man läsa ett utdrag ur boken. På Facebook kan du följa ytterligare nyheter om branschen från Kristina Svensson på Författarbokens sida. 
Här kan du beställa boken.

 

Att hitta glädje i skrivandet av Kim M Kimselius
Den här boken är skriven av en enormt produktiv skönlitterär författare som ger ut sina böcker själv och säljer stort.  Kim M Kimselius har också under åren blivit något av ett proffs på sociala medier – mycket frekvent, generös och aktiv på bl a Facebook och i blogg.
Det här är en medryckande och inspirerande bok, som skriven av en kompis som inte vill något hellre än att man tror på sig själv som författare.
Boken är utgiven på Roslagstext.
Här kan man läsa ett utdrag ur boken. Här kan du följa Kim på Facebook.
Här kan du beställa boken.

Kategori: Boktips, Författarcoaching, Förlag, Johanna Wistrand, Kim M Kimselius, Kristina Svensson, Lennart Guldbrandsson, manus, Marknadsföring, Okategoriserade, Skriva, Skrivprocess, Skrivtips

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>