Grattis Lena Hansson!

I augusti var det bokrelease och firande av Lena Hanssons debutroman, som jag lektörsläste förra året. Det blev en trevlig eftermiddag på ett latinamerikanskt hak på Ringvägen på Södermalm i Stockholm.
Romanen Ett liv utan början ges ut på Ordberoende förlag.

 

 

 

Gruppbild från bokreleasen. Personerna (författarna) från vänster till höger (jag i glasögon ej medräknad): Eva Rydinger, Charlotta von Zweigbergk,  Pebbles Ambrose Karlsson och Eva Swedenmark, alla utgivna på Ordberoende förlag.

Kategori: Bok, bokrelease, Debutroman, Författare, Förlag, lektör, Lena Hansson, Ordberoende förlag, Skriva

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>