Grattis Jane Morén!

 

 


 

Jane Moréns fina biografi om Anna Johansson-Visborg ,”Min kärlek har stannat mest hos er”, finns nu ute i handeln.  Releasedagen var under december månad 2018. Boken är utgiven på Hjalmarson & Högberg Bokförlag.

Jag träffade Jane hemma hos henne i Aspudden för några år sedan för en fika och hon visade mig mängder av material om den här intressanta kvinnan som levde under förra seklet och utförde så mycket bra för arbetarkvinnorna i Sverige. Anna Johansson – Visborg verkade senare  falla  i glömska, och Janes drivkraft har varit att återupprätta denna kvinna och hennes gärningar. Något år efter fikat senare  kontaktade Jane mig  och jag fick följa processen under en period som skrivcoach.  Efter ett enormt arbete är boken klar och den är så fin, välskriven  och intressant!

Bilden på Jane tog jag när vi träffades på en mysig liten pub på Södermalm i Stockholm under julhelgen och jag fick ett exemplar av boken.

 

Kategori: biografi, Bok, Bokförlag, bokrelease, Fackbok, Hjalmarson och Högberg bokförlag, Jane Morén, Johanna Wistrand, manus, Nyheter, Okategoriserade, skrivcoach, Skrivprocess

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>