Tolv utgivna kunder 2018/2019

 

 

 

 

Inför nyår satte jag mig ner och listade vilka av mina kunder som  gav ut böcker i fjol och som  kommer att ges ut under våren och hösten 2019

Jag fick ihop till tolv kunder ! Tio personer vars böcker kommer ut i handeln under ett halvår. Det kan man kalla för ketchupeffekt!

Jag har hjälpt dem som lektör, redaktör och skrivcoach.

Alla dessa tolv kunder har inte skrivit böckerna under 2018. Några har haft två, tre år på sig. Men nu är de klara.

Åtta av dessa är utgivna på förlag, och fyra ger ut böckerna själva.
Några av dem har jag flaggat för och kommer jag  att flagga för här på bloggen.
Varför inte alla? Därför att alla kunder vill inte vara offentliga som kunder, och det kan jag respektera.

 


							
Kategori: Anna Eidem, Bok, Bokförlag, bokrelease, Debutroman, deckare, egenutgivning, Författarcoaching, Författare, Förlag, Helene Kolseth, Jane Morén, lektör, Lektörsutlåtande, manus, Monika Schwarz, Ninnis affär, Nyheter, Okategoriserade, redaktör, Skriva, skrivcoach, Skrivprocess

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>