20% rabatt på mina lektörsutlåtanden fram till 28/2 2021!

Så här skrev skönlitterära författaren Katarina Bivald häromveckan  på facebook angående min lektörstjänst:

Jag har själv anlitat Johanna Wistrand flera gånger, över flera år och med flera olika manus. Bland annat var Johanna den första lektören som jag anlitat för Läsarna i Broken Wheel rekommenderar. Inte nog med att manuset blev mycket bättre, hon lärde mig också mycket om hur man ser på sitt eget manus med en professionell blick. Jag anlitar henne också ofta om jag känner att jag har kört fast i ett manus, för att få nya perspektiv och idéer. Jag kan varmt rekommendera henne, och om du har något pandemi-projekt eller tidigare manus eller nuvarande projekt som behöver en nytändning är det här ett utmärkt tillfälle! För dig som drömmer om att äntligen ta tag i projektet så tror jag att hon också erbjuder författar-coachning. Passa på!”

Här kan du läsa mer om mina två varianter på lektörsutlåtanden.

Kategori: Okategoriserade

Skriv en kommentar eller lämna trackback: Trackback URL.

Skriv en kommentar

Din e-postadredd kommer aldrig publiceras eller delas. Obligatoriska fält är märkta med *

*
*

Du kan använda följande HTML-taggar och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>