VIP-dag

 

 

Under en VIP-dag ägnar du och jag oss helt åt ditt skrivprojekt. Det kan vara i en lokal i inspirerande miljö, eller på kafé i stan, eller till och med ute i naturen.
På bilden ovan var det coaching på mysiga Victoriapuben i Paddington, London.

Upplägget anpassas efter var du är i processen med din bok. Du kanske är alldeles i början, i tankestadiet. Eller  så har du kommit en bit på vägen men  kommer inte vidare av någon anledning.

Det viktigaste med en VIP-dag är att du fokuserar helt och hållet på din bok under en dag, att du lämnar vardagen som pockar på uppmärksamheten.
Du behöver inte vara en erfaren skribent, du behöver inte ens ha skrivit särskilt mycket innan. Men du har förstås en stark längtan och vilja att skriva en bok.

Jag vägleder dig med mina frågor och  tillsammans tittar vi på ditt material. Du får uppgifter under dagen och jag ger dig feedback och vi gör ett upplägg för ditt fortsatta arbete. VIP-dagen består således av möten med mig där vi diskuterar och går igenom, och längre stunder där du arbetar själv med uppgifterna (för att sedan få feedback på dem).

Har du redan en del material skrivet läser jag igenom det inför VIP-dagen (då skickar du det per mejl). Efter VIP-dagen har vi uppföljning i  ett telefonmöte  inom  4 veckor,  under 45 minuter.

 

Så här skrev en av mina kunder, Christina Granbom, om VIP-dag med mig i juli 2o13:

”Idag omger jag mig inte bara med träningscoach. Jag har även en skrivcoach. En fantastisk människa som tror på min förmåga och som är övertygad om att jag faktiskt kommer att fixa det här. Hon har fått mig att vända upp och ner på min historia, ändra, ta bort och lägga till. Se balansen mellan det onda och det goda och vikten av att göra karaktärerna djupare. Igår hade vi en VIP-dag. Bara hon och jag en hel dag där jag fick uppgifter att lösa och där vi samtalade om stort och smått i arbetet. Hur vi ska komma till punkt och vad som ska korrigeras. Jag fick till och med en deadline. Den 9/11 ska version tre in till henne för genomgång. Den kommer inte att vara final då heller men jag tror att den kommer att vara mer klar då än vad jag trodde att den där boken var som jag skickade till förlagen i januari.” Läs mer i hennes blogg.

 

Jag har två varianter:

A. VIP-dag IRL

Här ingår frukost och lunch på trevliga ställen i Göteborg eller Stockholm.
VIP-dagen pågår kl 10.00 – 17.00.
Om du behöver sova över i Göteborg ordnar du själv med boende men jag ger gärna tips på hotell etc. Om du väljer att sova över i Göteborg har vi ett avslutande frukostmöte dagen därpå. Sover du inte över tar vi ett 30-minuter långt telefonmöte nästa dag som avslutning.
Pris: 4900 kr + moms för företag, inkl moms för privatpersoner


B. VIP-dag på distans

Har du inte möjlighet att komma ifrån erbjuder jag även VIP-dag per telefon.
VIP-dagen pågår kl 10.00 – 17.00.
Pris:  3100 kr + moms för företag, inkl moms för privatpersoner.
Upplägget är som VIP-dag IRL men undantag för gemensam lunch. Återkommande möten under dagen via Skype eller telefon.

 

Hör av dig till mig om du vill veta mer om VIP-dag med mig!
Mejla info@multimanus.se eller ring 0704/818480